Naar overzicht

Zwemschool Midden

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwemschool Midden

Logo Zwemschool Midden
Onze missie is om op een leuke en kindvriendelijke manier zwemles te verzorgen. Door onze positieve benadering, leert uw kind spoedig zwemmen in diep water. Onze methode noemen wij, om geen valse verwachtingen te scheppen, géén Turbocursus of Turbozwemmen. Kinderen hebben, zonder extra druk, tijd nodig om (zwem) vaardigheden eigen te maken. Zonder instroomcriteria komen alle kinderen in aanmerking voor onze diplomagarantie, hoelang uw kind er ook over gaat doen. Uw kind staat centraal en niet ons systeem. Nog niet met het gezicht in het water?Geen probleem, wat kan uw kind wel? Kinderen in hun waarde laten, belangrijk.

Zwemles in Vianen – De kennismaking is voor uw kind erg belangrijk

Uw kind heeft deze dag niet gelijk zwemles. Dit uur is er recreatief zwemmen en het hele gezin wordt uitgenodigd. Uw kind hoeft het niet alleen te doen. Wij maken kennis met elkaar in het diepe bassin en de papieren worden in orde gemaakt. In de meeste gevallen zijn kinderen bij diep water weg gehouden, of heeft met hulpmiddelen in diep water gezwommen, nu gaat uw kind het ‘alleen’ doen. Wij verzorgen zwemles in diep water. Het kan voorkomen dat uw kind angst heeft voor dieper water. In overleg gaan wij u dan een traject aanbieden dat passend is. Tijdens de kennismaking zal bij het e.e.a. uitgelegd worden. Wij kunnen op dat moment een inschatting maken hoe uw kind, zonder bandje, diep water ervaart. Vervolgens gaan wij uw kind benaderen om (als het lukt) uw kind alvast te laten wennen aan diep water. Aan de hand van deze ervaringen gaan wij met u bespreken waar uw kind het beste op zijn of haar plaats is.

Locaties van de zwemlessen

Zwemlessen worden gegeven in zwembad SC Helsdingen in Vianen.

Zwemschool Midden
Rietkamp 79
4133 CS
Vianen
Utrecht
0347-322 503
http://www.zwemschoolmidden.nl/
info@zwemschoolmidden.nl

Zwemlessen worden gegeven in zwembad Mytylschool in Utrecht

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

8,4 op basis van 59 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,1 (58)
Kwaliteit zweminstructeurs8,5 (58)
Lengte van de wachtlijst8,6 (57)
Prijs/kwaliteits verhouding8,4 (58)
Groepsgrootte8,4 (58)
Frequentie zwemles8,3 (58)


Zwemles in de buurt van Vianen

Zwembad Afstand Score
Zwembad Helsdingen 0.31km  6,8

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

ENVOZ
Max grootte groep Startersgroep 4 kinderen
Inschrijven vanaf leeftijd 4 jaar
Deelname vanaf leeftijd 4,5 jaar

Wachtlijst

Vanaf 4,5 jaar binnen 1 maand plaatsing

Duur van een zwemles

45 minuten

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ 20,00

Inschrijfgeld

€ 30,00

Gebruik zwempas

Ja

Voorzwemmen (intakeles)

Ja, wij noemen dat kennismaking

Proefzwemles

Kan tijdens de kennismaking

Betalen voor kluisjes

0,00

Kosten zwemles per klokuur

€ 12

Gem. aantal uren tot A-diploma

40 zwemuren

Gem. kosten voor A-diploma

€ Pakketprijs

Gem. aantal uren tot B-diploma

20 zwemuren

Gem. kosten voor B-diploma

€ Pakketprijs

Gem. aantal uren tot C-diploma

Gaan door naar zwemvereniging

Gem. kosten voor C-diploma

€ nvt
Overige Ook geschikt voor kinderen met beperking. Docenten staan altijd in het water. Kinderen krijgen een persoonlijke stickerkaart. Garantie diplomazwemmen pakket: A-diploma €675,- p.p. (€725,- all-in) A-& B-diploma €795,- p.p. (€875,- all-in) B-diploma €325,- p.p. (€355,- all-in)
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)