Naar overzicht

Zwemschool Uniek

 

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier

Zwemschool Uniek

logo Nationale Zwemschool Uniek
Kleine groepen plezier en actie! Elk kind uniek. Een individuele aanpak zorgt er voor dat kinderen met meer plezier, sneller en beter leren zwemmen. De zwemlessen van Zwemschool Uniek prikkelen het leervermogen van het kind optimaal door individuele aandacht, veel actie en ongedwongen leerplezier.

Zwemles in Goes – Over Uniek

Ieder kind is uniek. Onze aanpak dus ook. Zwemschool Uniek beseft dat elk kind leert op zijn eigen manier. De zwemlessen van Zwemschool Uniek prikkelen het individuele leervermogen van het kind optimaal.

Zelfredzaamheid voorop

Kinderen leren eerst om zichzelf in het water te redden. Dat is belangrijk voor hun veiligheid, maar ook voor het zelfvertrouwen. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo maar zelfvertrouwen is altijd de basis. Pas als het kind eraan toe is beginnen we aan de zwemslagen. Eerder beginnen heeft geen zin en kost onnodig tijd.

Ongedwongen leerplezier

Er wordt gebruikgemaakt van veel spelmaterialen en open opdrachten die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Hierdoor leren kinderen op een plezierige en ongedwongen manier waardoor ze zich als een vis in het water voelen. Zwemmen vormt de basis voor veel leuke zwemactiviteiten en blijft zo je leven lang een feest.

Geen rijtjes maar actie

Bij Zwemschool Uniek zijn kinderen zo’n tachtig procent van de lestijd actief bezig. Kleine groepjes en een gedifferentieerde aanpak zorgen ervoor dat de lestijd optimaal benut wordt. Instructie en zelfstandige opdrachten wisselen elkaar af. Zo krijgt elk kind individuele aandacht.

Individuele aandacht – het kind centraal

Niet de groep maar het individu staat centraal. Zwemonderwijzers kijken naar het unieke kind en passen hun methodes aan. Jonge kinderen zijn van nature leergierig en onbevangen. Afwisselende lessen met ruimte voor spel en eigen initiatief verzekeren veel leerplezier. Zo ontstaan zelfvertrouwen en betrokkenheid: de basis voor een goede leeromgeving.

Veel informatie voor ouders

Door het online leerlingvolgsysteem hebben ouders altijd toegang tot de laatste gegevens over de voortgang van hun kind. Bovendien mogen ouders altijd aanwezig zijn bij de zwemlessen. We houden graag rekening met gebeurtenissen thuis maar aarzelen ook niet om aan te geven waar samen oefenen een kind zou helpen.

Rustige veilige leeromgeving

Zwemschool Uniek werkt in kleine zwembaden of in overzichtelijke begrensde ruimtes in grotere accommodaties. Dat zorgt, net als de kleine lesgroepen, voor rust. Veel ogen en heldere regels en protocollen garanderen optimale veiligheid.

Professionele begeleiding

Onze zwemonderwijzers zijn niet alleen geschoold voor de standaarddiploma’s, maar ook in ervaringsgericht zwemonderwijs. Daarnaast zorgen we dat ieder kind zoveel mogelijk dezelfde leerkracht heeft, waardoor het kind zich vertrouwd voelt en de lesgever zich beter kan inleven in en aanpassen aan het kind.

Garantie voor iedereen

We zijn ervan overtuigd dat alle kinderen met onze methode snel en goed leren zwemmen, of ze nu groot zijn of klein, moeilijk leren of een functiebeperking hebben. Daarom bieden we de garantie dat kinderen nooit meer betalen dan 996 Euro voor het complete zwem-ABC (inclusief lesgeld, dipomazwemmen, drijfpakje en inschrijfgeld).

Unieky de mascotte

Unieky de inktvis is de mascotte van zwemschool Uniek.

Locatie zwemlessen

In Goes wordt door Zwemschool Uniek lesgegeven in het zwembad van Mytylschool De Sprienke. De school ligt in het zuiden van Goes, in de wijk Overzuid, net onder het kanaal “Grote Waterleiding”. Vanaf september 2012 is Zwemschool Uniek gestart met het geven van zwemlessen in het zwembad van de Mytylschool. Niet alleen kinderen uit Goes, maar ook kinderen uit onder andere Kloetinge, ‘s-Gravenpolder, Kapelle, Heinkenszand en Kattendijke weten onze zwemschool inmiddels te vinden.

Zwemschool Uniek
Vivaldipad 1
4462 JA
Goes
Zeeland
073-7600085
http://www.zwemschooluniek.nl
info@zwemschooluniek.nl

Schematisch weergegeven kun je met je kind of baby of peuter meedoen aan de volgende zwemlessen:
1) Ouder en kind zwemmen
Babyzwemmen (van 6 weken tot 18 maanden)
Peuterzwemmen of Guppyzwemmen (van 18 maanden tot en met 2,5 jaar)
Puppyzwemmen (2,5 jaar tot 4 jaar)
Diplomazwemmen (vanaf 4 jaar)

2) Diplomazwemmen via het Zwem ABC (vanaf 4 jaar)

Er zijn twee methoden van zwemles geven, dit verschilt per bad, met drijfmiddelen of zonder drijfmiddelen. Te behalen diploma’s zijn:
Zwemdiploma A
Zwemdiploma B
Zwemdiploma C
Meer informatie over het Zwem ABC in het algemeen

3) Na het Zwem ABC

Als je kind de zwemdiploma’s A, B en C heeft behaald is het goed om te blijven zwemmen. Na het zwem ABC zijn er de volgende mogelijkheden:

Algemeen Klantcijfer

8,2 op basis van 96 beoordelingen

Communicatiemogelijkheden8,3 (89)
Kwaliteit zweminstructeurs8,6 (90)
Lengte van de wachtlijst8,3 (88)
Prijs/kwaliteits verhouding8,2 (90)
Groepsgrootte8,6 (90)
Frequentie zwemles8,5 (90)


Zwemles in de buurt van Goes

Zwembad Afstand Score
Omnium 2.34km  4,6

Kenmerken aanbieder

Zwemschool

Zwemles methode

Zwem ABC
Max grootte groep 7 kinderen
Inschrijven vanaf leeftijd 0 jaar
Deelname vanaf leeftijd 4,5 jaar

Wachtlijst

Soms

Duur van een zwemles

45 minuten

Kijken bij les mogelijk

Kosten diploma

€ 0,00

Inschrijfgeld

€ 25,00

Gebruik zwempas

Onbekend

Voorzwemmen (intakeles)

Nee

Proefzwemles

Op aanvraag

Betalen voor kluisjes

Onbekend

Kosten zwemles per klokuur

€ 18,32

Gem. aantal uren tot A-diploma

48

Gem. kosten voor A-diploma

€ 904,36

Gem. aantal uren tot B-diploma

12

Gem. kosten voor B-diploma

€ 219,84

Gem. aantal uren tot C-diploma

12

Gem. kosten voor C-diploma

€ 219,84
Overige Ook Uniek Peuter, Uniek Privé, Uniek for Kids, Bijzonder Uniek en een maandelijks oefenuurtje beschikbaar!
Nu aanmelden voor zwemles? Nu inschrijven zwemles

Heeft u opmerkingen of een reactie voor deze zwemlesaanbieder, laat dan hier uw reactie achter. Dit geeft andere mensen die hun kind ook willen aanmelden bij deze zwemlesaanbieder nog meer inzicht. U heeft namelijk al ervaring met deze zwemlesaanbieder!

Heeft u leuke foto's of videos van uw kind die bij deze zwemlesaanbieder zwemlessen volgt? Bijvoorbeeld van de diploma-uitreiking? Graag willen wij deze voor u plaatsen, u kunt deze mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl. Mocht u grote bestanden willen mailen naar contact@nederlandsezwembaden.nl, dan kunt u dit het beste doen via www.wetransfer.com. 
Naar overzicht

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier


Naar overzicht

Gebruik zwempas

Bij sommige zwembaden is het verplicht om ook een zwembadpas aan te schaffen indien uk kind zwemlessen gaat volgen. Bij sommige zwembaden betaalt u een borg voor deze zwembadpas, bij andere zwembaden moet u deze pas eenmalig ‘ kopen’ .

Wachtlijst

Bij veel zwemaanbieders is er een wachtlijst, en kan uw kind niet direct beginnen met zwemlessen. Informeer hierover altijd bij de betreffende zwemaanbieder over de actuele wachtlijst! Het kan natuurlijk zijn dat de wachtlijst in een bepaalde periode van het jaar even is verdwenen.

Duur van een zwemles

Hier wordt aangegeven hoe lang een zwemles duurt bij een zwemlesaanbieder. Dit varieert per zwemlesaanbieder, varierend van 30 minuten tot 1 uur meestal. Zwemlesaanbieders die werken met een 30/35 minuten zwemles bieden vaak zwemlessen aan voor 2x per week.

Kijken bij les mogelijk

Hier wordt aangegeven of het mogelijk is om bij een reguliere zwemles te kijken.

Kosten diploma

Diplomakosten zijn bijvoorbeeld kosten voor het diploma zelf, wellicht een tas die uw kind krijgt, of een medaille of de ballonnen.

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten zijn vaak de administratieve kosten.

Voorzwemmen (intakeles)

Voorzwemmen is van toepassing wanneer uw kind al ergens anders op zwemles zit / heeft gezeten en u wilt bij een andere zwemlesaanbieder verder gaan. Meestal zijn aan voorzwemmen kosten aan verbonden, is wel eenmalig.

Proefzwemles

Bij sommige zwembaden gaat een kind voorafgaand aan het diplomazwemmen proefzwemmen. Met het proefzwemmen wordt vastgesteld dat hij/zij een bepaalde vaardigheid bezit. Na een geslaagde proefzwemles, heeft uw kind dan te vaardigheden om het A-diploma bij het diploma zwemmen te behalen. Zijn vaak eenmalige kosten aan verbonden.

Betalen voor kluisjes

Het is handig om te weten als u moet betalen voor kluisjes. Soms kan dit echt betalen zijn, soms kan dit ook een borg zijn.

Kosten zwemles per klokuur

Hier wordt uitgegaan van de kosten van een klokuur voor een zwemles! Indien een zwemlesaanbieder bijvoorbeeld 30 minuten zwemles geeft, wordt dit 30 minuten tarief omgerekend naar een uur-tarief. Hierdoor zijn alle tarieven van de zwemlesaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Bij zwemverenigingen betaal je contributie per jaar. De kosten per zwemles (klokuur) worden dan berekend met de formule: contributie/gemiddeld aantal klokuren voor afzwemmen.

Gem. aantal uren tot A-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 42 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 42 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor A-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van de kolommen die ervoor staan:
inschrijfgeld+diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot B-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor B-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)

Gem. aantal uren tot C-diploma

Bij het aantal klokuren om het A-diploma wordt uitgegaan van het landelijk GEMIDDELD aantal van 12 KLOKUREN (klokuur is een zwemles van 60 minuten). Let wel dat het voor ieder kind anders is, of hij/zij al wel of niet eerder heeft gezwommen, hoe de motoriek is etc etc. Indien er in deze kolom dus 12 klokuren staat, dan hebben we geen andere data van deze zwemlesaanbieder ontvangen en gaan we uit van het landelijk gemiddelde. Mocht hier een ander getal staan, dan is dit getal afkomstig van deze zwemlesaanbieder. Ook dit aantal klokuren is dan een gemiddelde van die zwemlesaanbieder. Bedenk dus goed dat dit per kind behoorlijk kan verschillen!

Gem. kosten voor C-diploma

Deze kolom omvat een som van alle kosten, gebaseerd op gemiddelden! Bedenk dus dat u met uw kind meer of minder kosten kan kwijt zijn dan hier wordt getoond. We gaan uit van gemiddelden. Maar het geeft u wel enigszins inzicht. De totale kosten zijn een opsomming van:
Diplomakosten+(kosten per zwemles*aantal klokuren)