Babyzwemmen

Babyzwemmen

Op deze pagina vindt u alle mogelijke informatie over babyzwemmen: informatie over de baby zwemband, wanneer babyzwemmen (vanaf welke leeftijd babyzwemmen), het gebruik van een luier bij babyzwemmen, waar moet je op letten en hoe werkt het babyzwemmen? Kortom: allemaal praktisch babytips voor babyzwemmen! Tevens staat er een overzicht van zwembaden voor babyzwemmen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Bekijk onder videos van het kanaal www.youtube.com/babyzwemmen

babyzwemmen is not a valid YouTube user or channel

Babyzwemmenon

 

 

 

Hoe ging het Babyzwemmen vroeger?

Dit is het filmpje van de eerste baby die ging zwemmen, het was toen 1971! Prachtige beelden. In Arnhem krijgen twee baby’s voor het eerst zwemles in een zwembad. Verder zwemles voor kinderen van twee tot vier jaar.

Babyzwemmen op Facebook

Op www.Facebook.com/Babyzwemmen kun je ervaringen van anderen horen over babyzwemmen. Tevens veel foto’s en video’s over babyzwemmen. Leuk om aan te melden! Klik op onderstaande button:
Button Facebook babyzwemmen

Verschillende benamingen voor hetzelfde ‘zwemmen met jonge kinderen’:

ouder- en kindzwemmen, baby- en peuterzwemmen, guppy- en puppyzwemmen of survivalzwemmen. De essentie ligt in het idee dat je kind in een aantal lessen bijvoorbeeld leert draaien en drijven of vanuit het water op de kant klimmen. Vaak is de cursus voor je kind samen met jou als ouder.

Baby zwemband

Baby zwemband Nijntje
Wanneer gebruik je een baby zwemband voor je baby? Is het er wat je zoekt: zwemband baby 3 maanden of zwemband baby 6 maanden? Lees hier over enkele handige baby zwembaden, zoals de ‘ zwemband baby float’ of de ‘baby zwemband nijntje’. Tevens een advies vanaf welke leeftijd je baby een zwembad kan gebruiken.
Lees meer over Baby zwemband

Wanneer babyzwemmen?

Wat is nu een goede leeftijd om met je baby mee te gaan doen aan babyzwemmen; oftwel ‘Babyzwemmen vanaf welke leeftijd’? Lees meer over ‘Wanneer babyzwemmen’

Babyzwemmen luier

Babyzwemmen luiers
Is het nodig om tijdens het babyzwemmen een luier te gebruiken? En hoe goed zijn die luiers dan, en welke soorten luiers zijn er voor babyzwemmen?
Lees meer over ‘ babyzwemmen luier’

Babyzwemmen: praktische babytips

Lees hier heel veel informatie over: waar let je op als je een zwembad uitzoekt voor babyzwemmen, nuttige tips voor als je voor het eerst met je baby gaat babyzwemmen, wat doe je allemaal tijdens een babyzwemles. Maar ook: brede informatie over Puppy en Guppy zwemmen, wat is ouder en kind zwemmen, welke diplomas kan je baby krijgen.
Lees meer over ‘ Babyzwemmen en praktische babytips’

Babyzwemmen in Amsterdam

Babyzwemmen in Amsterdam kan in een van de volgende zwembaden. Controleer zelf of er (nog) babyzwemmen wordt aangeboden. Zwembaden in Amsterdam:
Overzicht van zwembaden en babyzwemmen in Amsterdam.

Babyzwemmen in Den Haag

Babyzwemmen in Den Haag kan in een van de volgende zwembaden. Controleer zelf of er (nog) babyzwemmen wordt aangeboden. Zwembaden in Den Haag :
Overzicht van zwembaden en babyzwemmen in Den Haag.

Babyzwemmen in Rotterdam

Babyzwemmen in Rotterdam kan in een van de volgende zwembaden. Controleer zelf of er (nog) babyzwemmen wordt aangeboden. Zwembaden in Rotterdam :
Overzicht van zwembaden en babyzwemmen in Rotterdam.

Babyzwemmen in Utrecht

Babyzwemmen in Utrecht kan in een van de volgende zwembaden. Controleer zelf of er (nog) babyzwemmen wordt aangeboden. Zwembaden in Utrecht:
Overzicht van zwembaden en babyzwemmen in Utrecht.

Overzichten Babyzwemmen per provincie

Babyzwemmen Friesland
Babyzwemmen Groningen
Babyzwemmen Drenthe
Babyzwemmen Overijssel
Babyzwemmen Gelderland
Babyzwemmen Utrecht
Babyzwemmen Flevoland
Babyzwemmen Limburg
Babyzwemmen Noord-Holland
Babyzwemmen Zuid-Holland
Babyzwemmen Brabant
Babyzwemmen Zeeland

 

Deel deze pagina