Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Beco zwembandjes Model 970XBeco zwembandjes in verschillende maten

Beco opblaasbare zwembandjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zowel voor baby’s, kinderen en volwassenen. Beco is een zeer bekend merk binnen de zwembandjes-wereld. Zwembandjes van Beco staan voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Materiaal waarvan de BECO zwembandjes Model 970X zijn gemaakt

De zwemvleugeltjes zijn gemaakt van gelamineerd folie met een dikte 33 mu/0,3mm.

Hoe zien de Beco zwembandjes Model 970X eruit?

De zwembandjes zijn uitgevoerd met twee luchtkamers en voorzien van extra grote en stevige veiligheidsventielen. Extreem duurzame zwemarmbandjes welke op de bovenarm gedragen dienen te worden worden als zwemhulpmiddel. Door de oranje kleur vallen de zwembandjes goed op!

In welke maten zijn ze verkrijgbaar?

Verkrijgbaar in de volgende maten:
– Maat 00 (9706); voor baby’s tot 24 maanden – tot 15 kg
– Maat 0 (9703); voor kinderen van 2 tot 6 jaar – 15-30 kg
– Maat 1 (9704); voor jeugdige tot 12 jaar – 30-60 kg
– Maat 2 (9705); voor volwassenen, vanaf 12 jaar- vanaf 60 kg

Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen!

Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, CE/Tüv/GS gekeurd, voldoet aan EN 13138-1:2008 norm.

Gebruikerservaringen

“Met de Beco zwemvleugels maat 2 voel ik me weer veilig in het water. Ze zitten erg comfortabel en ik vergeet vaak dat ik ze om heb. Ik ga zo vaak zwemmen dat ze aan slijtage onderhevig zijn en dat ik om de paar maanden nieuwe moet bestellen. Maar voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Betaalbare comfortabele veiligheid.”

“Mijn vriendin gebruikt de Beco zwembandjes maat 2 deze zijn mooi ruim en passen goed om de bovenarm,ze zorgt wel dat de luchtkamers goed bol staan waardoor de bandjes niet afzakken. Door de ronde hoeken zeer fijn te dragen, soms vergeet ze dat ze de bandjes om heeft zegt ze. Ze vindt ze erg fijn in gebruik, en ook dat er nu eindelijk een grote maat bestaat ze heeft haar vertrouwen met het water weer zo goed als terug. Fijn in gebruik en ook makkelijk om te doen, ze blaast ze eerst volledig, waarna ze haar arm er door steekt en ze zo om haar bovenarm schuift. Onopgeblazen omdoen, is geen doende omdat de luchtkamers dan niet goed bol staan,binnenkort koop ze een pompje,dan kan ze ze wel onopgeblazen omdoen,en daar om de bovenarm met het pompje oppompen. Kortom de beco bandjes zijn heerlijk te dragen, en geven veel plezier en voldoening je voelt niet dat je ze draagt. Ook goed stevige kwaliteit. Zitten erg prettig en door de ronde hoeken knellen ze nergens. Een goed product,eindelijk eens bandjes voor volwassenen. Echt een aanrader om te kopen.”Beco zwembandjes Model 970X online kopen

U kunt deze Beco zwembandjes online kopen via onze webshop, kijk hieronder naar de foto’s en u kunt direct gaan bestellen.

Foto’s van de Beco zwembandjes Model 970X

Beco zwembandjes1
Bestellen Button
Beco zwembandjes2
Bestellen Button
Beco zwembandjes3
Bestellen Button
Beco zwembandjes4
Bestellen Button
 

Deel deze pagina