Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Beco zwemschijven SuperBeco zwembandjes of zwemschijven in verschillende maten

Beco opblaasbare zwembandjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zowel voor baby’s, kinderen en volwassenen. Beco is een zeer bekend merk binnen de zwembandjes-wereld. Zwembandjes van Beco staan voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Materiaal waarvan de Beco zwemschijven Super zijn gemaakt

BECO ontwikkelende een verbeterd model zwemschijven. De Beco zwemschijven Super zijn gemaakt van foam en voorzien van zachte blauwe armmanchetten.

Hoe zijn ze verpakt?

Verpakt per 6 stuks, in verschillende kleuren.

Hoe zien de Beco zwemschijven Super eruit?

De vorm van de zwemschijven is veranderd zodat kinderen de zwemschijven beter om de armen kunnen dragen en gemakkelijker zwemslagen met de armen kunnen maken. Daarnaast is de methode van het aan elkaar kunnen koppelen van de zwemschijven verbeterd. Door het aan elkaar kunnen koppelen (of los koppelen van elkaar) van de zwemschijven kunt u het drijfvermogen aanpassen aan de behoefte van het kind. Hierdoor kunt u differentiëren in moeilijkheidsgraad bij het aanleren van zwemslagen, ideaal voor gebruik bij het zwemonderwijs! Bij het koppelen wordt geen gebruik meer gemaakt van knopjes die in elkaar gedrukt moeten worden, maar van een kliksysteem gemaakt uit het materiaal zelf. De BECO zwemschijven Super zijn ideaal voor gebruik in het zwemonderwijs, maar ook als zwembandjes bij het recreatief zwemmen of privé gebruik. Deze zwemschijven zijn van goede kwaliteit en zijn enorm duurzaam. En dat voor een lagere prijs!

In welke maten zijn ze verkrijgbaar?

Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 12 jaar (tot 60 kg).

Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen!

EN normering: 13138-1:2008 – Tüv goed gekeurd zwemhulpmiddel, géén reddingsmiddel!Beco zwemschijven Super online kopen

U kunt deze Beco zwembandjes of zwemschijven online kopen via onze webshop, kijk hieronder naar de foto’s en u kunt direct gaan bestellen.

Foto’s van de Beco zwemschijven Super

Beco zwemschijven Super
Bestellen Button
Beco zwemschijven Super2
Bestellen Button
Beco zwemschijven Super3
Bestellen Button
 

Deel deze pagina