Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Zwemband baby 6 maanden

Zwemband baby 6 maanden

Voor deze leeftijd, vanaf 6 maanden hebben we alleen de zwemband Swimtrainer gevonden, als meest ideale. Deze speciale zwemband leert baby’s en kinderen vertrouwd, veilig en spelenderwijs zwemmen.
Deze leerzame en gebruiksvriendelijke speciale zwemband laat baby’s al vanaf 6 maanden op een vertrouwde manier kennis maken met water en zwemmen. Door het zwemtuigje met opblaasbaar buikstuk en de gemakkelijke veiligheidsgordels met clipsluiting kan de baby niet onderuit zakken of kantelen. Ouders hoeven dus niet continu hun kind vast te houden. Het buikstuk geeft automatisch de natuurlijke buikligging aan en zorgt zo voor een actieve zwemhouding. De baby heeft dankzij het model met een kleine opening aan de achterzijde veel bewegingsvrijheid zodat het zelf spelenderwijs kan ontdekken hoe leuk zwemmen is.

Zwemband baby 6 maanden: video over Swimtrainer

Zwemband baby 6 maanden: uitleg Swimtrainer

Zwemband baby 6 maanden: baby kan in de Swimtrainer ook liggen

Doordat de baby in de Swimtrainer ligt kan deze zelfs gebruikt worden voordat de baby (vanaf 6 maanden) zelf kan zitten. Baby’s hebben een aangeboren “kikvors”beweging (automatische zwemreflex). De Swimtrainer is wat dit betreft uniek, want de baby ligt op de buik en met de beentjes horizontaal in het water. De baby gaat dus automatisch de “kikvors”beweging maken. Swimtrainers zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof en hebben vijf aparte luchtkamers. Dankzij het praktische clipslot kan de Swimtrainer snel en eenvoudig om.

Drijfvermogen van de Swimtrainer is aan te passen

Men kan het drijfvermogen van de Swimtrainer aan het gewicht van het kindje aanpassen, door de hoofdkamers meer of minder op te blazen. Hoogwaardige terugslagventielen zorgen dat de luchtkamers niet leeglopen bij het opblazen. De Swimtrainer is daarbij erg compact en dus gemakkelijk mee te nemen op vakantie en in en om het water.

Swimtrainer: Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd

De kwaliteit en duurzaamheid is terug te zien in de gebruiksduur van minimaal 4 jaar en een fabrieksgarantie van 2 jaar. De Swimtrainer is gepatenteerd en is gecertificeerd met het Duitse TüV GS Keurmerk. Ouders kunnen handsfree en volledig veilig met hun baby gaan zwemmen. Het kind is veilig en voelt zich ook veilig in de Swimtrainer. Als het kind het water uitloopt dan blijft de Swimtrainer vastzitten; het kind kan hem nooit zelf afdoen. Het devies is dan ook: “Met veiligheid meer plezier”. De Swimtrainer wordt exclusief gedistribueerd in de Benelux door Freds Swim Academy Benelux.

Swimtrainer: 3 modelllen vanaf 6 maanden tot en met 8 jaar

De Swimtrainer is een 3-stappenplan om kinderen met water vertrouwd te maken. Er zijn drie modellen van de Swimtrainer voor de verschillende leeftijdscategorieën: rood, oranje en geel. Elke Swimtrainer is aangepast aan de leeftijd, gewichtcategorie, drijfvermogen en de leerfase van het kind. Hou ouder het kind, hoe meer drijfvermogen en coördinatie van de been- en armslag.

Zwemband baby vanaf 6 maanden: rode Swimtrainer Classic

• De rode SWIMTRAINER “Classic” wordt gebruikt voor vroege gewenning in het water en voor het leren zwemmen met de juiste beenbewegingen. Voor baby’s en peuters van 6 maanden tot 4 jaar (8kg-18kg)
Rode swimtrainer

Zwemband kinderen vanaf 2 jaar: oranje Swimtrainer Classic

• De oranje SWIMTRAINER “Classic” wordt gebruikt voor het aanleren van de juiste arm- en beenbewegingen. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar (15kg — 30kg)
Oranje Swimtrainer

Zwemband kinderen vanaf 4 jaar: gele Swimtrainer Classic

• De gele SWIMTRAINER “Classic” helpt bij de overstap naar het zwemmen zonder hulpmiddelen en is geschikt voor gevorderden of voor o.a. kinderen met beperkingen. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar (20kg — 36kg)
Gele Swimtrainer

Zwemband baby 6 maanden: Swimtrainer – waar te koop?

De Swimtrainer is online te bestellen op www.swimtrainer.com

 

Deel deze pagina