Dames badmode


Dames badmode

Of je nu op vakantie trekt naar het buitenland of je vrije dagen doorbrengt in ons eigen landje, profiteren van zonnige dagen aan de waterkant klinkt ons allemaal goed in de oren. Maar dan komt de volgende vraag op de proppen: wat trek je aan en (dus) wat is er te vinden bij de dames badmode?

Dames badmode: waar let je op?

Bikini_one_shoulder
Voor sommige dames is het helemaal top om met een badbak of bikini met ‘one -shoulder’ over de stranden te paraderen. Deze zomerse must-have kun je tegenkomen op mediterrane stranden en langs de coole zwembaden van de vele resorts in tropische gebieden. Naast de ‘one-shoulder’ zie je ook het verschijnsel ‘cut away’. ‘Cut away’ houdt in dat er in de bikini’s en badpakken op verschillende plekken de huid is te zien. Zie het maar als een vervolg op de monokini.
De dames badmode heeft duidelijk heel wat in petto voor wie rond en in het water wilt opvallen met een uitermate sexy verschijning. Maar niet iedereen heeft hetzelfde figuur als dat van een supermodel en dan is het soms toch lastig om zo’n sexy waternimf te zijn! Maar niet getreurd: het geheim zit in het benadrukken van jouw mooie punten, en in het verdoezelen van die minder mooie kantjes.

Dames badmode: vind het badpak dat bij je past!

Wat jij moet doen, is de bikini of het badpak zoeken dat bij jouw figuur past. Draag het met nonchalance en je zult je deze zomer op het strand meer dan ooit op je gemak voelen.

Dames badmode: hoe vind je het juiste model?

Ga voor de spiegel staan en bekijk jezelf kritisch. Maak een lijstje van de zones die je graag wilt camoufleren. Maak daarna een lijstje van je sterke punten. Als je jezelf eenmaal kritisch hebt bekeken, zal je de bikini of het badpak dat voor jou geschikt is gemakkelijk vinden. Laat onmogelijke modelletjes voor wat ze zijn en wees reëel. Daarmee zul je het beste uit zijn.

Dames badmode: vind nu je badpak of bikini!

Dames_badmode_1
Om je bij je keuze te helpen, hebben we wat tips voor je samengesteld. Klik op de omschrijving die op jou van toepassing is en ontdek jouw ideale bikini/badpak. Ik wil een keuze maken voor:

 

Deel deze pagina