Badmode grote borsten of grote cupmaat


Badmode grote borsten of grote cupmaat

Draag een bikini…

  • met een goed gevormde cups die je borsten voor het grootste deel omvatten en goed ondersteunen. Bijvoorbeeld:
    bikini-in-grote-cup
  • die gemaakt is van een stevig en ondersteunend materiaal.
  • met een gedrapeerd bikinitopje (als je dat tenminste mooi vindt). De draperie leidt de aandacht van je borsten zelf af.
  • óf: maak er geen probleem van en kies een bikini waar ze extra mooi in uitkomen! Zwart bijvoorbeeld kleedt mooi af, ook als het om bikini’s en badpakken gaat. En verder… Laat je ze gewoon maar kijken. Jij mag er zijn! Zoiets dus:
    Zwarte_bikini_grote_cupmaat_bikini

Badmode grote borsten of grote cupmaat, wat is er online te koop?

Het is vaak niet gemakkelijk om een leuke bikini te vinden die ook verkrijgbaar is in grote cupmaten. Ondanks dat er steeds meer merken zijn die ook bikini’s in grote cupmaten aanbieden, richten veel winkels en merken zich nog vooral op de gangbare maten. Daarmee sluiten ze de vrouwen met grote cupmaten uit. In het onderstaande overzicht staan bikini’s speciaal toegankelijk voor vrouwen met grote cupmaten.

Grotere borsten kunnen leiden tot rug- en nekklachten

Grotere borsten veroorzaken bij sommige mensen regelmatig rug- en nekklachten. Een goede ondersteuning van de borsten is dus uitermate belangrijk voor bikini’s in grote cupmaten. Daarom zijn de bikini’s met grote cupmaten voorzien van stevige beugels, zodat ze de rug ontzien en daarmee zeer comfortabel zijn. Daarnaast bieden de bikini’s met grote cupmaten ook optimale steun door een verstevigende voering in de binnenkant. Op het strand of in het zwembad is dit geen overbodige luxe.

Bikini’s in grote cupmaten bestellen

Door het lanceren van een online shop in samenwerking met www.zwemkleding.nl hoopt nederlandsezwembaden.nl het kopen van bikini’s voor vrouwen met grote cupmaten toegankelijker te maken. U kunt simpel en snel de desbetreffende bikini bestellen en thuis passen. U kunt zelfs meerdere cupmaten bestellen wanneer u twijfelt over de juiste maat.


Terug naar: Dames badmode

 

Deel deze pagina