Heren badmode


Heren badmode: welke modellen zijn er?

Zwemslip
zwemslip
Als eerste model is er de standaard zwemslip, deze is ook het meest bekend. De zwemslip heeft geen pijpjes en sluit strak aan het lichaam aan.
Zwemboxer
Zwemboxer
Het opvolgende model hiervan is de zwemboxer, dit kan een nauwsluitend of iets losser model zijn, maar dan met korte pijpjes. Een zwemboxer is niet een wijd model, dan kom je al gauw in het volgende model, namelijk de zwemshort.
Zwemshort
Zwemshort
Een zwemshort is een wijd model, met korte of lange pijpen, meestal niet langer dan net boven de knie. De zwemshort is eigenlijk ook de enige die, naast om in te zwemmen, ook gebruikt kan worden als gewone vrijetijdsbroek.

Heren badmode Trends 2011

Ook in heren badmode zijn alle modellen toegestaan deze zomer. Waar u zich ook prettig bij voelt, of het nu een lange wijde zwemshort is of een normale zwemslip, u heeft keuze zat. Wat wel opvallend is dat ook deze zomer weer de meeste zwemshorts volop voorzien van vrolijke trendy designs.

Heren badmode trends 2012

Elk jaar is het voor veel vrouwen en ook sommige mannen weer een probleem dat voor hoofdbrekens zorgt: hoe verschijn ik deze zomer wederom modieus langs het zwembad of op het strand? Badmode bestaat in 2012 uit levendige, uit de natuur afkomstige kleuren. Dit wil alleen nog niet zeggen dat alle natuurlijk ogende kleuren even goed zijn. Het luistert namelijk erg nauw. Een voorbeeld zijn pastelkleuren en mintgroen; kleuren die in voorbije jaargangen erg veel gezien werden, maar nu volledig passé zijn. Nu is het het moment om je zwemkleding en andere badmode in die kleuren de deur uit te doen, weg te geven aan minder trendgevoelige vrienden of om simpelweg te wachten tot pasteltinten weer in de mode raken. Want dat doen ze immers altijd weer, vroeg of laat.

Kleuren badmode 2012

Welke kleuren draag je dan wel? Kleuren in de genoemde natuurlijke tinten zijn in de zomer van 2012 opvallend warm. Goudgeel bijvoorbeeld, paars en zwembad blauw zijn ronduit uitgesproken kleuren die in veel zomercollecties terugkomen. Ook andere rood- en paarstinten, evenals felblauwe zullen veel aftrek vinden. Deze kleuren laten zich prima combineren met wat neutralere grijs- en groentinten. Een olijfgroene tint en een beetje de mosgroene kleur laat de wat meer uitgesproken rood-, paars- geel- oranje- en blauwtinten juist mooi naar voren komen. Zoiets dus:
kleuren-badmode-2012

 

Deel deze pagina