Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Cruiseschip met zwembad: MSC MUSICA

Zodra u aan boord van MSC Musica komt, voelt u de muziek in de lucht. De perfecte mix van smaakvol design, een elegante sfeer en fonkelende entertainmentruimtes. Gasten uit de hele wereld zullen genieten van de kosmopolitische sfeer, de ontspanningsfaciliteiten en de verfijnde Italiaanse gerechten of internationale specialiteiten.


Beschrijving MSC Musica

Cruises met MSC Musica ademen Italiaanse verfijning en elegantie. Dit wonderbaarlijke schip biedt gasten een ruime keus aan schitterende ontmoetingsplaatsen en een sprankelend palet aan faciliteiten. Laat u verbluffen door de centrale lounge op MSC Musica, gesierd met een waterval van drie niveaus, een piano die zweeft boven een kristallen vloer en een zwembad van glinsterend water.
Crystal Lounge
Kansen genoeg om te schitteren in de Crystal Lounge, de verfijnde Havana Club sigaarlounge, de stijlvolle Kaito Sushi Bar en de rustgevende Zentuin, om nog maar te zwijgen over de onweerstaanbare Italiaanse eetgelegenheden! MSC Musica reist naar exotische cruisebestemmingen zoals Griekenland, Kroatië en Brazilië. Hier zult u zich snel thuis voelen, welke cruisevakantie u ook kiest!
Sophia Loren
MSC Musica is MSC Cruises’ eerste schip in de ‘Musica-klasse’. Het werd op 29 juni 2006 de ster van het bal in Venetië, waar MSC Musica met een show van licht en kleuren werd gedoopt. Met Sophia Loren – de ambassadrice van Italiaanse elegantie wereldwijd – als beschermvrouwe is MSC Cruises’ MSC Musica een van de mooiste voorbeelden van verfijning en luxe tot nog toe.


Foto’s Cruischip met zwembad MSC Musica

Cruiseschip met zwembad MSC Musica

Cruiseschip met zwembad MSC Musica1

Cruiseschip met zwembad MSC Musica2

Cruiseschip met zwembad MSC Musica3

Cruiseschip met zwembad MSC Musica5

Cruiseschip met zwembad MSC Musica6

Cruiseschip met zwembad MSC Musica7

 

Deel deze pagina