Subtropisch zwembad Tropical Islands in Duitsland

Grootste zwembad in Europa: subtropisch zwembad Tropical Islands in Duitsland (Berlijn)

Op deze pagina vindt je prachtige foto’s en video’s van het grootste zwembad van Europa: Tropical Islands in Berlijn. Welke faciliteiten biedt dit zwembad? Bekijk en lees het hier:
Tropical Islands Berlijn – Algemeen
Tropical Islands: 24 uur per dag open
Tropical Islands: de reuzenglijbaan
Ontspannen? Bali-lagoon

Bekijk onder videos van het kanaal www.youtube.com/thetropicalislands

Subtropisch-zwembad-tropical-island-berlijn

Tropical Islands – Algemeen

Tropical Island Berlijn, ook bekend als Tropical Islands Berlijn is een top attractie van Berlijn.
Wit zandstrand, een blauwe lagune, een regenwoud met 500 boom- en plantensoorten, de Zuidzee inclusief eiland en een compleet tropisch dorp – midden in Duitsland krijg je een zuiver Caraïbisch gevoel! In het Tropical Island Berlijn Resort 60 kilometer ten zuiden van Berlijn loopt het strandseizoen nooit ten einde. In de grootste vrijdragende hal ter wereld staan de bezoekers indrukwekkende shows met dansers uit allerlei landen en fantastische sportmogelijkheden te wachten. En wie er helemaal niet meer weg wil, blijft gewoon de hele nacht en slaapt aan het strand onder palmen. Voor de mensen die voor een wat langere tijd naar Berlijn gaan en die een hele dag willen opofferen en die van een subtropisch strand houden is dit een aanrader.

Grootste zwembad van Europa is 24 uur per dag geopend!

‘s Avonds veranderen de eilandjes in een exotische showtribune. Tijdens gevarieerde evenementen kunt u kennis maken met vreemde culturen. Ook overdag zijn er regelmatig muziek- en dansgroepen die door het tropische dorp trekken. ’s Avonds zorgt “Viva Brasil” voor swingend luister- en kijkgenotophalen. Tropical Island Berlijn is 24 uur per dag geopend!

Ervaar de reuzenglijbaan!!

kursfahrt-riesen-rutsche_tropical_islands
De 27 meter hoge glijbaan toren aan de Tropical Islands is een hoogtepunt voor alle leeftijden! Vier verschillende, TÜV-gecertificeerde glijbanen staan ​​je te wachten. Van gezellig familie glijbaan naar de trubo-glijbaan, waar snelheden worden bereikt tot 70 km/h!

Ontspannen? Neem dan een duik in de Bali-lagoon

bali_laguna_tropical_islands
Voor ontspannen baden is er de Bali Lagoon. Hier vindt u pure romantiek tot 1.200 vierkante meter bij 32 graden Celsius watertemperatuur. Er is een stromingskanaal, twee ondergrondse glijbanen en hot tubs om te zwemmen of gewoon te ontspannen. Zand steen, hout en palmbomen langs de oevers. Balinese hutten, een Kulkut (wachttoren) en de typische Monkey Rock neemt u mee naar Bali, het eiland van de goden. Waar de lagune aan het regenwoud grenst, creëert een grot en een waterval een echte jungle sfeer. ‘S Avonds en’ s nachts wordt het zwembad romantisch verlicht in verschillende kleuren. De Tropische eilanden in de lagune werden ontworpen door Made Wijaya, op dit moment de beroemdste ontwerper van Balinese tuinen.

 

Deel deze pagina