Mooiste zwembaden ter wereld

Het liefste neemt men een duik in lekker verwarmd water, een zwembad dus. We hebben de 5 mooiste zwembaden ter wereld op een rijtje gezet. Neem een heerlijke duik in een van deze zwembaden als je tijdens je vakantie daar in de buurt bent!

Mooiste zwembad ter wereld

Bekijk ook het overzicht met de mooiste zwembaden in de bergen ter wereld
Bekijk ook het overzicht met de meest bijzondere zwembaden ter wereld
Bekijk ook het overzicht met meest bijzondere hotels met zwembaden ter wereld
Bekijk ook het overzicht met het drukste zwembad ter wereld
Bekijk ook het overzicht met natuurzwembaden of getijdebaden
Bekijk ook het overzicht met mooiste zwembad barretjes ter wereld
Bekijk ook het overzicht met grootste zwembad ter wereld

Nummer 5 Mooiste zwembad ter wereld: De Balcony Pools in Mumbai, India

De Balcony Pools in Mumbai, India
Dit knap staaltje architectuur resulteert in een zwembad op ieders balkon! Het ziet er ten eerste super uit en ten tweede kan je in alle rust genieten van je eigen privé zwembad, zonder dat er iemand een bommetje naast je maakt.

Nummer 4 Mooiste zwembad ter wereld: Grace Santorini infinity pool in Griekenland

Grace Santorini infinity pool in Griekenland
Het uitzicht dat je hebt als je in deze infinity pool ligt is fenomenaal! Vandaar ook een welverdiende plek op nummer vier van de mooiste zwembaden ter wereld.

Nummer 3 Mooiste zwembad ter wereld: Grootste zwembad ter wereld in San Alfonso del Mar in Chili

Grootste zwembad ter wereld in San Alfonso del Mar in Chili
De prachtige ligging, het heldere blauwe water en de luxe zijn niet de reden dat dit zwembad op nummer drie staat in onze top 5. Vooral de grootte doet ons verbazen. Het zwembad is zo’n 1 kilometer lang en bevat 250 miljoen liter water! En op sommige plekken ligt de bodem zelfs op 35 meter diepte. Hiermee is het het grootste zwembad ter wereld. Het water wordt uit de Pacific Oceaan gehaald en gefilterd. Het heeft zo’n 2 miljard euro gekost om te maken en het onderhoud komt jaarlijks neer op zo’n 4 miljoen euro.

Nummer 2 Mooiste zwembad ter wereld: One&Only infinity pool op de Maladive

One&Only infinity pool op de Maladive
De Maladive zijn een paradijs op aarde. En als je dan ook nog eens zo’n prachtige infinity pool plaatst met uitzicht op zee, zee en nog eens zee, dan verdien je wel een plaatsje in de top5 mooiste zwembaden ter wereld. Het heldere water van de oceaan en het zwembaden zijn in perfect balans en daarom kan je hier genieten van de ultieme rust!

Nummer 1 Mooiste zwembad ter wereld: Ubud Hanging Gardens op Bali

Ubud Hanging Gardens op Bali
Dit is dé nummer 1. Een keer niet aan zee, maar midden in de bergen. Het groene landschap in combinatie met de mooist geconstrueerde infinity pools zorgen voor een prachtige combinatie. Als je ooit mag zwemmen in deze baden en genieten van al het groen om je heen mag je je zeer gelukkig prijzen!

 

Deel deze pagina