Zwembad zoeken of ergens zwemmen in Nederland?
 

Zwemles

 

Zwemles

Zwemles volgen en daardoor leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Voor volwassenen is leren zwemmen ook van belang. Niet alleen vanwege veiligheid (vallen in water en kunnen zwemmen), maar ook omdat zwemmen een erg leuke en gezonde sport is om te doen!

Zwemlessen vergelijken!

Mocht u of uw kind zwemles willen gaan volgen, vergelijk dan eerst de zwembaden, zwemverenigingen of zwemscholen op de website www.zwemles-vergelijken.nl (dat kan een hoop geld schelen!):

Bekijk ons op www.zwemles-vergelijken.nl

Lees alles over zwemles op deze pagina:

Zwemles videos bekijken
Zwemles kinderen in de grote steden in Nederland
Zwemles prive
Zwemles volwassenen
Zwemles kinderen
Zwemles snelcurusus
Zwemles spoedcursus
Zwemles kosten
Kleurplaat zwemles
Zwemles vakantie
Zwemles leeftijd
Zwemles peuters
Zwemles geven
Zwemles voor kinderen die niet mee kunnen in reguliere les
Zwemles autisme
Eerste zwemles

Bekijk onder videos van het kanaal www.youtube.com/zwemlessen

zwemlessen is not a valid YouTube user or channel

Zwemlessen kinderen volgen in meerdere plaatsen

Op de website is onder zwemles kinderen elk zwembad te vinden dat zwemles aanbiedt. Hier geven we van een aantal grote plaatsen de directe link naar zwemles voor kinderen:
Zwemles Amsterdam
Zwemles Den Haag
Zwemles Eindhoven
Zwemles Utrecht
Zwemles Rotterdam
Zwemles Almere
Zwemles Tilburg
Zwemles Zoetermeer
Zwemles Haarlem

Zwemles prive

Het is ook mogelijk om privé zwemlessen te volgen. De lessen worden net als de gewone zwemlessen gegeven door professionele en enthousiaste zweminstructeurs.
Lees meer over ‘Zwemles prive

 

Zwemles volwassenen

Nederland is een waterrijk land, toch zijn veel volwassenen niet in het bezit van een zwemdiploma. Vaak durven deze volwassenen niet toe te geven dat zij moeite hebben met zwemmen, waardoor zij ook niet op zwemles gaan.
Lees meer over ‘Zwemles volwassenen’

Zwemles kinderen

De meest logische leeftijd om te leren zwemmen voor kinderen is vier jaar. Op die leeftijd kan een kind prima een zwemslag aanleren en het Nationaal Platform Zwembaden l NRZ vindt: hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. De meeste kinderen die verdrinken, zijn immers tussen de nul en vier jaar oud. De meeste kinderen die met vier jaar beginnen met zwemmen, halen het zwemdiploma A als ze vijf zijn.
Lees meer over ‘Zwemles kinderen

Zwemles snelcursus

naast het volgen van een zwemles elke week is het ook mogelijk om dit gehele traject te versnellen. Je kiest dan voor een ‘zwemles snelcursus’. Hier zwemt je kind meerdere uren per week achter elkaar. De zwemoefeningen worden onderbroken door pauzes waarin de de kinderen hun meegebrachte eten en drinken nuttigen.
Lees meer over ‘Zwemles snelcursus

Zwemles spoedcursus

De zwemles spoedcursus is vergelijkbaar met de zwemles snelcursus, alleen wordt er voor een andere benaming gekozen. Voor meer info, lees de teksten bij ‘zwemles snelcursus

 

Zwemles kosten

Wat de kosten zijn verschilt erg per zwembad. Om toch een idee te krijgen waar je het over hebt, een aantal rekenvoorbeelden van een aantal zwembaden. Bekijk op deze pagina’s de kosten die je kwijt ben voor zwemles van je kind voor bijvoorbeeld het A-diploma.
Lees meer over ‘zwemles kosten

Kleurplaat zwemles

Dit onderdeel is speciaal voor de allerjongsten, die graag kleuren. leuk om te geven en ze alvast te betrekken bij het zwemmen.
Bekijk alle kleurplaten op ‘Kleurplaat zwemles

Zwemles vakantie

Zwemlessen volgens tijdens jullie vakantie is ideaal, je hebt genoeg tijd en je bent met je kind in een keer klaar voor het A/B/C diploma. We geven een aantal adressen in het buitenland, voor als je op vakantie gaat en je kind wilt leren zwemmen.
Lees meer over ‘zwemles vakantie

Zwemles leeftijd

Wat is een goede leeftijd voor je kind om te beginnen met zwemles? We geven een aantal tips en adviezen hierin.
Lees meer over ‘zwemles leeftijd

Zwemles peuters

Voor peuters zijn er speciale zwemlessen, namelijk het Baby-Peuter-Kleuter zwemmen. We geven meer informatie hierover.
Lees meer over ‘zwemles peuters

Zwemles vroeger

Een overzicht met foto’s en artikelen zoals de zwmelessen vroeger waren, en welke methoden men gebruikte. Vanaf ongeveer de jaren 1960, zeker een aanrader, bevat prachtige foto’s en video’s!
Lees meer over ‘zwemles vroeger

Zwemles geven

Wil je zwemles gaan geven? Op zoek naar vacatures zwemles? We geven interessante websites.
Lees meer over ‘zwemles geven’

Zwemles voor kinderen die niet mee kunnen in reguliere les

Sommige kinderen kunnen om wat voor reden dan ook niet meedoen aan de reguliere zwemlessen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn; gebrek aan concentratie, weinig zelfvertrouwen en/of een grote angstdrempel.
Lees meer over ‘bijzondere zwemlessen

Zwemles autisme

Zwemles geven aan autisten is een vak apart. Er is een speciale organisatie die zich hiermee bezig houdt. Ook voor autisten zijn er voldoende mogelijkheden tot het volgen van zwemles.
Lees meer over ‘zwemles autisme’

Eerste zwemles

De eerste zwemles van je kind is altijd heel speciaal. Wat staat je te wachten en hoe kun je je voorbereiden?
Lees meer over ‘eerste zwemles’

 

Deel deze pagina