Zwemles prive

Zwemles prive

Het is ook mogelijk om uw kind privé zwemles te laten volgen. De lessen worden net als de gewone zwemlessen gegeven door professionele en enthousiaste zweminstructeurs. Tijdens de privéles wordt er aan een beperkt aantal kinderen zwemles gegeven. Hierdoor is een les efficiënter. De zweminstructeur heeft veel tijd en aandacht voor uw kind. Hierdoor kan uw kind de vaardigheden sneller leren.

Zwemles prive – een voorbeeld

Ter voorbeeld een prive zwemles voor kinderen van zwembad De Dubbel in Dordrecht. De prive zwemles voor kinderen die je daar kunt volgen omschrijven zij als volgt:

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht, dan zijn de privé zwemlessen zeker iets voor u. Deze lessen kunt u om diverse redenen volgen, om sneller resultaat te hebben bijvoorbeeld.
Wat is privé zwemles?
Onder privé zwemles voor kinderen verstaan wij dat er maximaal 3 kinderen op één lesgever zijn, die 1 keer per week ¾ uur instructie volgen.
Bij privé les leiden we de kinderen op tot het A diploma. Dit gebeurd op de zelfde manier als bij de particuliere zwemles ( zie folder zwem ABC). Het voordeel van de privé lessen is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.
Voor wie is privé zwemles?
Voor kinderen vanaf vijf jaar die hun A diploma willen halen.
Één op één zwemlessen:
Indien u wilt dat uw kind één op één instructie krijgt, dan kunnen wij u hiervoor de mogelijkheid bieden. Hier hangt uiteraard wel een ander prijskaartje aan vast. Neemt u in dit geval contact op met het zwembad.

 

Deel deze pagina