Zwemles vakantie

Zwemles vakantie

Voor veel ouders is het gemakkelijker en sneller om hun kind te leren zwemmen tijdens een schoolvakantie of een zomervakantie. Als je je kind wilt laten leren zwemmen tijdens een schoolvakantie kom je meestal bij een zwemschool terecht. Je kunt je kind ook leren zwemmen als je in Nederland of in het buitenland op vakantie gaat. Hiervoor zijn speciale vakantiereizen met zwemlessen.

Zwemles vakantie – tijdens een schoolvakantie

Vindt u het vervelend om een jaar lang elke week naar het zwembad te moeten gaan? Hebt u een vervoersprobleem of zijn de wekelijkse zwemlessen moeilijk te combineren met uw werk of zorg? Dan is de vakantie snelcursus wellicht een goede oplossing voor u en uw kind! Onderstaand zullen we een voorbeeld geven hoe dit in de praktijk werkt.

Zwemles vakantie – praktisch voorbeeld van Zwemschool Water & Ko

De zwemschool Water & Ko biedt de zwemles vakantie aan als de vakantie snelcursus. Zij geven aan hoe het bij hun gaat:
Deelname
De vakantie snelcursus voor het A diploma is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Vooraf wordt er een testles en informatiebijeenkomst georganiseerd waar door de zweminstructeurs beoordeeld wordt of uw kind aan de cursus kan deelnemen. De vakantie snelcursus is niet geschikt voor kinderen met watervrees, achterstand in de motorische ontwikkeling of gedragsproblemen.
Vakantie snelcursus diploma A
Uw kind krijgt iedere ochtend 4 uur zwemles en wordt intensief opgeleid voor het zwemdiploma A. Per instructeur kunnen er maximaal 8 kinderen deelnemen. Uiteraard worden de zwemlessen regelmatig onderbroken om even uit te rusten, te eten en te drinken. Aan het einde van de cursus wordt beoordeeld of uw kind kan afzwemmen voor het A-diploma. Gemiddeld kan 80 % van de deelnemende kinderen direct na afloop van de snelcursus afzwemmen. Wij organiseren het proef- en diplomazwemmen in de meeste gevallen in zwembad De Kwakel in Utrecht.
Kinderen die nog niet zover zijn om af te zwemmen hebben vaak nog maar enkele lessen nodig. Deze vervolglessen zijn kosteloos en worden gegeven op dinsdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur.
Diplomapakket vakantiesnelcursus A
Om uw kind te laten deelnemen aan een zwemcursus koopt u een diplomapakket.
Het voordeel van dit diplomapakket is dat het voor u overzichtelijk is wat de kosten voor de zwemlessen zijn. U betaalt éénmalig een bedrag en daar komen geen extra kosten bij tot uw kind het zwemdiploma heeft behaald.
Bij aankoop van het diplomapakket krijgt u het volgende:

  • Onbeperkte diplomagarantie: als uw kind niet aan het einde van de cursus kan afzwemmen en wel alle lessen heeft gevolgd (ziekte uitgezonderd), dan zwemt hij/ zij kosteloos verder tot aan het behalen van het zwemdiploma.
  • Kleine lesgroepen met maximaal 8 kinderen per instructeur.
  • Vaste instructeurs (ziekte en verlof uitgezonderd).
  • Posterboek “Ko gaat op zwemles” met verzamelstickers.
  • Feestelijk afzwemmen voor zwemdiploma A van de NPZ/NRZ,inclusief diplomahoes en kledingbadge.
  • Leuke kaarten om familie en vrienden uit te nodigen voor het afzwemmen.
  • Cadeau bij het afzwemmen.
 

Deel deze pagina