Opblaas speelgoed

Buitenspeelgoed voor in de zomer

Spelen kan op allerlei manieren. Met of zonder regels, alleen of met anderen, binnen of buiten. Belangrijk is, dat kinderen een plek hebben om plezierig te kunnen spelen. Speelruimte is noodzakelijk voor een kind! Kinderen tot ongeveer zes jaar spelen voornamelijk in de begrensde en vertrouwde omgeving van het huis, de tuin of de galerij. Daarna gaat de leef- en speelwereld van kinderen zich ook verder van huis afspelen. Maar voor bijna alle kinderen geldt: Zodra het weer het toelaat, spelen ze dolgraag buiten. Daarbij is veiligheid van het grootste belang.

Water, zand en strand: het favoriete speelgoed van een kind!

De allerkleinsten vermaken zich uitstekend met -felgekleurde- waterspeeltjes, bijvoorbeeld bootjes en andere drijffiguurtjes, in een badje in de tuin of op het balkon. Er bestaat allerlei opblaasbaar speelgoed voor in het water en op het strand!
Dreumesen kunnen eindeloos spelen en knoeien met emmertjes, schepjes, harkjes, zandvormpjes, zeefjes, een gietertje, water en zand. Het strand is dan heerlijk, maar ook een zandbak met een apart badje geeft de dreumes veel speelplezier. Tegenwoordig bestaan er ook zandbakken met een speciale uitsparing om water in te doen. Zonder moeite kunnen kinderen (speciaal speel-)zand mengen met water, en eindeloos vullen, leeggooien, bouwen en omgooien. Dit spel kan hen uren vermaken! Zandbakken zijn er in allerlei leuke vormen. Het is verstandig ook een deksel aan te schaffen, om het zand te beschermen tegen regen en bezoekjes van de kat. Vaak is (het deksel van) een zandbak ook als zwembadje te gebruiken!
Zwembaden zijn er in vele verschillende maten, voor eindeloos bad- en spatplezier. Een opblaasbaar bad is er zelfs tot ruim 3 meter lang. Daar past een heel gezin gemakkelijk zittend in! Met een frame zijn er nog grotere baden. Veel zwembaden hebben een speciale opblaasrand voor extra veiligheid.

Opblaas speelgoed: wat is er online te bestellen in onze webshop?

In de webshop van nederlandsezwembaden.nl is er een groot assortiment opblaasbaar speelgoed te bestellen. Snel geleverd en handig besteld! Wat is ons meest verkochte opblaas speelgoed?
1. Opblaasbare haai
Opblaas speelgoed De Opblaasbare haai
2. Opblaasbare giraffe
Opblaas giraffe
3. Opblaasbare hamerhaai
Opblaas speelgoed opblaasbare hamerhaai2
4. Intex opblaasbare haai
Intex opblaasbare haai1
5. Opblaasbaar baddiertje
Opblaasbaar badddiertje
6. Intex opblaasbare gecko
Intex Opblaasbare Gekko
7. Intex opblaasbare walvis
8. Intex opblaasbare walvis
9. Opblaasbare waterscooter
10. Intex opblaasbare frisbee
11. Opblaasbare zwemband octopus
12. Intex opblaasbare blauwe vinvis
13. Intex opblaasbare dolfijn, groot
14. Intex opblaasbare dolfijn, klein
15. Intex opblaasbare krokodil, groot
16. Intex opblaasbare schildpad, groot
17. Opblaasbare zwemband met autoband print
18. Opblaasbare zwemband/waterspeelring, 40 cm
19. Opblaasbare lounge water stoel
20. Intex opblaasbare buizen
21. Intex opblaasbare Jumbo strandbal
22. Opblaasbare zwemband met handvaten
23. Intex drijvend (voet)balspel met opblaasbaar doeltje en opblaasbare bal
24. Opblaasbare lounge water stoel
25. Intex opblaasbare strandbal, omtrek ca. 40 cm

 

Deel deze pagina