Opblaasbare haai van Intex

Opblaas speelgoed: opblaasbare haai van Intex

Intex opblaasbare haai1
Intex opblaasbare haai2
Bestellen Button
Dit is een opblaasbare haai met een levensechte print! Echter kan een speelgoed haai niet lijken. Natuurlijk een favoriet speelgoedje in het zwembad voor de jongens. Meisjes vinden hem trouwens ook leuk, want hij ziet er heel echt uit!
De oplaasbare haai is gemaakt van vinyl (0,25 mm dik) en is uitgevoerd met twee handvaten. Door de twee handvaten is de haai erg goed vast te houden. Iemand er af duwen is dan ook vrij lastig, en dat kan voor de kinderen een leuk spelletje zijn. Wie kan het langste op de speelgoed haai blijven zitten? Ook kwa afmetingen lijkt deze haal behoorlijk echt: hij is groot ca. 173 x 107 cm. Wow, daar kunnen je speelkamaraadjes nog eens bang van worden!
Voor de echte wildebrassen onder de kinderen: de opblaasbare haai wordt geleverd met een plaksetje. Over het algemeen is dit niet nodig, omdat het van sterk materiaal is. Maar toch zonde als tijdens je vakantie de haai niet meer in het zwembad gebruikt kan worden.
Verder handig om de haai op te blazen met een tent-pomp of iets dergelijk. Met de mond kan ook, maar kost je wat tijd. Na leeg laten lopen is deze haai makkelijk mee te nemen, hij vouwt op naar een klein formaat. De twee handvaten zijn uiteindelijk bijna het grootste wat overblijft.
Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

 

Deel deze pagina