Therapie zwembanden schuim

Zoekt u voor therapie zwemmen zwembanden van schuim?

In de webshop van nederlandsezwembaden.nl zijn er verschillende mogelijkheden om zwembaden van schuim te bestellen. Een betrouwbaar adres, en direct en snel geleverd.

Welke soorten zwembanden van schuim kunnen wij u leveren?

De BECO zwemschijven, te gebruiken voor therapie zwemmen.
Zwemschijven, SwimDisc – perfect voor therapie en zwemles. Het aantal schijven dat gebruikt wordt, zorgt voor meer of minder drijfvermogen en is aan te passen aan de vorderingen van de leerling. PE-schuim met afsluitend oppervlak. 1 set bevat 6 schijven, in verschillende kleuren. EN normering: 13138-1:2008 – Tüv goed gekeurd zwemhulpmiddel, géén reddingsmiddel!
BECO zwemschuiven therapie zwembanden schuim
Bestellen Button

De BECO schuim ringen, te gebruiken voor therapie of reactiverings zwemmen
Beco Universal Ring, flexibele ring gemaakt van schuim voor aqua-fitness, revalidatie oefeningen. De ringen zijn zacht en flexibel en zijn te gebruiken bij aquafitness. Maak gebruik van het drijfvermogen dat de ringen bieden of de weerstand. Je kunt van deze ringen gemakkelijk een beendrijver of box glove/handschoen maken voor aquafitness oefeningen in het water. Gemaakt van Eva-foam, diameter 34 cm. Deze zwembanden zijn zeer flexibel, en kunnen vervormd worden, waardoor ze makkelijk om voeten of handen gedraaid kunnen worden. Handig bij therapie zwemmen.
BECO schuim ringen therapie zwemmen zwembanden
Bestellen Button

Beco BEtomic zwembanden voor revalidatie of therapie zwemmen
Beco BEtomic aquafitness tool. Een aquafitness training met de BEtomic staat voor een optimale water weerstand voor het versterken van de spieren. Daarnaast biedt de BEtomic mogelijkheden om duur spiertraining te doen en de coördinatie en flexibiliteit van het hele lichaam te verbeteren. De BEtomic ziet er wat vorm betreft leuk, attractief en speels uit. Het nodigt je uit te sporten met de BEtomic. De BEtomic is te gebruiken als halter, als kickbox handschoen en als voetdrijver. Kortom een klein en compacte, maar veelzijdige aquafitness tool. Dit maakt het mogelijk dat er vele oefeningen mee gedaan kunnen worden door gebruik te maken van de waterweerstand en het drijfvermogen. Door de vele en smalle handvaten is de BEtomic door iedereen te gebruiken, van klein tot groot, van mensen met kleine handen tot mensen met grote handen. Hierdoor is dit product ook goed te gebruiken bij fiftyfit, mbvo en senioren aquafitness. Door de vele oefeningsmogelijkheden is de BEtomic te gebruiken bij aquafitness, revalidatie of als animatie. De BEtomic is gemaakt van zacht en soepel EVA-schuim, is licht van gewicht en compact. Om de toepassingsmogelijkheden te bekijken nog een video:

Beco BEtomic zwembanden therapie zwemmen
Bestellen Button

Beco Aqua-bal voor therapie zwemmen of revalidatie zwemmen
Beco Aqua-ball, rubberen bal met een goede grip voor aquafitness, therapie en revalidatie oefeningen. De bal heeft een diameter van ca 17 cm.
BECO Aqua Bal therapie zwemmen
Bestellen Button

 

Deel deze pagina

 
 
'